Спільне онлайн-засідання кафедри української мови і кафедри загального та германського мовознавства

Диджиталізація стає все ближчою
22 квітня відбулося спільне онлайн-засідання кафедри української мови і кафедри загального та германського мовознавства. На порядку денному були розглянуті такі питання:
1. Про рекомендацію кандидатур рецензентів дисертаційного дослідження на тему: “Мовно-естетичні функції алегорії (на матеріалі україномовного художнього тексту)” на здобуття наукового ступеня доктора філософії у галузі знань 03 Гуманітарні науки за спеціальністю 035 Філологія, виконаного на кафедрі загального та германського мовознавства аспіранткою Монастирською Христиною Романівною.
2. Про затвердження звіту про пройдене наукове стажування доцента кафедри української мови Брус Марії Петрівни.
3. Про організацію та проведення виробничої навчально-виховної педагогічної практики (в середніх класах) студентів ІІІ курсу спеціальностей 035 Філологія (українська мова і література) та 014 Середня освіта (українська мова і література) денної та заочної форм навчання.
Шляхом відкритого голосування було вирішено затвердити рецензентів дисертаційного дослідження на тему: “Мовно-естетичні функції алегорії (на матеріалі україномовного художнього тексту)” Монастирської Христини Романівни; затвердити звіт про пройдене наукове стажування доцента кафедри української мови Брус Марії Петрівни; провести виробничу навчально-виховну педагогічну практику (в середніх класах) в ЗЗСО міста з 27 квітня впродовж шести тижнів із використанням дистанційних технологій.