Викладачки кафедри української мови взяли участь в онлайн-тренінгу «Я роблю це так»

23 – 27 квітня викладачки кафедри української мови Ірина Бабій, Валентина Ґрещук, Наталія Іванишин, Наталія Пославська, Оксана Семенюк, Роксолана Стефурак взяли активну участь у триденному онлайн-тренінгу з організації дистанційного навчання засобами пакету сервісів G Suite for Education «Я роблю це так». За підтримки ректорату ДВНЗ “Прикарпатський Національний Університет ім. В. Стефаника” тренінг підготували і провели доцентки кафедри математики та інформатики і методики навчання Ольга Дудка та Олеся Власій, а також студенти-магістри ОП «Середня освіта (Інформатика)».
Учасники тренінгу ознайомилися з можливостями пакету сервісів G Suite for Education, доступ до якого надано всім користувачам корпоративного домену pnu.edu.ua, виконали віртуально-реальні завдання, знову відчули себе студентами, отримавши звіт про свої оцінки, поглибили знання про корпоративну культуру.
Щиро вдячні онлайн-тренеркам за нові знання, чудову ідею та її волонтерське втілення! Ваш ентузіазм і професіоналізм надихають максимально скористатися набутим досвідом і застосовувати його у практичній діяльності не тільки під час карантину, а й у подальшій роботі офлайн.