Доцентка Оксана Ципердюк узяла участь у Всеукраїнській науковій інтернет-конференції «ЛЕСЯ УКРАЇНКА І СУЧАСНИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ДИСКУРС»

Доцентка Оксана Ципердюк узяла участь у Всеукраїнській науковій інтернет-конференції «ЛЕСЯ УКРАЇНКА І СУЧАСНИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ДИСКУРС», присвяченій 150-річчю від дня народження Лесі Українки. Науковий форум відбувся 23 лютого 2021 року на платформі Google Meet.
Організатор конференції – філологічний факультет Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.
Доцентка кафедри української мови Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Оксана Ципердюк виступила в секції «Дискурсивно-жанрові та стилістичні вияви мовотворчості Лесі Українки» з науковим повідомленням «Стилістично марковані морфологічні форми в мовостилі поем Лесі Українки».
Окрім згаданої, працювало ще три секції: «Ідіостиль Лесі Українки крізь призму функціювання різнорівневих мовних одиниць», «Творчість Лесі Українки в літературознавчій рецепції та дидактиці», «Гуманістичні ідеї Лесі Українки в сучасній науковій парадигмі». У роботі конференції також узяли участь науковці з Чернівців, Києва, Одеси, Сум, Львова, Дніпра, Полтави, Кам’янця-Подільського, Тернополя.