Вітаємо з Днем працівників освіти!

Дорогі колеги-викладачі, вчителі, керівники освітніх осередків, наші випускники і партнери, ветерани-освітяни та студенти, котрі обрали професію вчителя!

Вітаємо Вас зі святом – Днем працівників освіти України!  Неоціненним є внесок кожного з Вас у розвиток України, формування нового покоління її громадян. Адже саме Ви формуєте світоглядні та моральні принципи молодого покоління, його почуття відповідальності перед своєю країною, любов до власного народу, пошани до його історії та рідної мови, допомагаєте молоді здобути омріяний професійний фах.

Сьогодні перед нами постають нові виклики. Підтвердженням того є нелегка ситуація, в якій опинилася, зокрема, і вітчизняна освіта, за умов пандемії. Своєю творчою, самовідданою та подвижницькою працею ми зуміли зберегти освітянські цінності, знайти нові форми та методи навчання і далі долаємо всі виклики й досягаємо нових звершень та перемог. 

Відрадно зазначити, що наш Університет зустрічає професійне свято з новими успіхами у науково-дослідному, освітньому, соціальному та інших напрямках діяльності, підтвердженням чого є високі позиції у національних та міжнародних рейтингах. Це результат самовідданої праці нашого колективу. І надалі  головне завдання – втримати свої позиції.

З нагоди свята – Дня працівників освіти України – бажаємо усім натхнення, миру, добра, родинного щастя та нових звершень на благо розвитку Університету і рідної України!

Ректорат