З Міжнародним днем студентів!

Дорогі студенти Прикарпатського! Вітаємо вас з вашим святом – Міжнародним днем студентів!

Це свято символізує єднання всіх, хто прагне до вершин знань, суспільного самоутвердження і прогресивних змін. Це свято тих, хто зберігає в душі вогонь новизни та креативності.

Складаємо вдячність кожному з вас за те, що ви з гідністю продовжуєте традиції студентства Прикарпатського університету – наполегливо здобуваєте знання, досягаєте високих успіхів у науковій роботі та спорті, завдяки своїй активній громадській та волонтерській роботі творите передумови для розвитку рідної Альма-матер.

Віримо, що ваша небайдужа життєва позиція, активна участь у суспільних перетвореннях стануть надійною основою для розвитку академічних цінностей і свобод.  

Успіхів вам у всьому та активної життєвої позиції, впевненого шляху до професійної майстерності, натхнення та віри у власні сили задля втілення задумів!

Міжнародний день студентів об’єднує всі покоління студентів. З приємністю вітаємо сьогодні і наших випускників. Переконані, що  роки навчання в Прикарпатському університеті залишили у вас лише приємні і теплі спогади. Добра, вам, родинного щастя, наснаги і професійних перемог!

Ректорат