Нарада щодо завершення виробничої навчально-виховної педагогічної практики

У рамках проходження виробничої навчально-виховної педагогічної практики для студентів Факультету філології групи УМЛф-32 було організовано нараду, яка стала своєрідним підсумком виконаної роботи.
Базами педагогічної практики слугували ліцеї № 13, 18 та ім. В. Чорновола.
Методисти відзначили, що студенти-практиканти продемонстрували не тільки свої фахові знання, але й уміння знаходити індивідуальний підхід до учнів. Завідувач кафедри української мови, професор Василь Ґрещук зауважив, що дистанційне навчання не стало викликом для студентів, адже вони були готові до будь-якої форми проведення уроків. Підтвердженням цього слугували яскраві презентації практиканток, які висвітлили основні моменти своєї роботи. Факультетський керівник практики, доцента кафедри загального та германського мовознавства Валентина Ґрещук наголосила на тому, що знання, отримані на парах із фахових дисциплін і методики їх викладання, неабияк допомогли студентам, позаяк потрібно не тільки знати матеріал, але й вміти його правильно подати.
До бакалавринь також звернулася вчителька української мови та літератури ліцею № 13 Івано-Франківської міської ради Латишевська Оксана Дмитрівна, щоб подякувати за належну підготовку філологинь, поділитися їхніми досягненнями та побажати успіхів у подальшій роботі.
«Наприкінці наради всі студенти погодилися з тим, що ці 6 тижнів подарували нам не тільки неоціненний досвід, але й безліч емоцій. Щиро дякуємо всім вчителям, методистам, ліцеїстам, що допомогли нам успішно пройти цей етап», – поділилася враженнями студентка-практикантка Ольга Штогрин.
Вітаємо наших студентів із черговим пройденим етапом. Бажаємо успіхів і надалі!