Онлайн-марафон підготовки до ЗНО завершено!

Час невблаганний! Наче вчора ми розпочинали онлайн-марафон підготовки до ЗНО з кафедрою української мови, аж ось уже і фінал! 
У неділю, 23 травня, відбулося останнє заняття з української мови в рамках онлайн-підготовки до ЗНО. Разом із доценткою кафедри української мови Іриною Бабій  усі охочі систематизували й удосконалили свої знання з теми «Стилістика. Розвиток мовлення»
Абітурієнти мали змогу пригадати, повторити й узагальнити матеріал про стилі сучасної української мови, розвиток і культуру мовлення, а також особливості написання власного висловлення. 
Майбутні вступники старанно й уважно виконували запропоновані вправи та тести, коментували вибір своїх (і не тільки!) відповідей. При опрацюванні творчих завдань, пов’язаних із розвитком мовлення, виникали жваві дискусії, абітурієнти доповнювали один одного. Приємним здивуванням стало те, що учні однаково активно працювали упродовж усіх трьох годин заняття! Уже традиційно вони ставили запитання, уточнювали для себе деякі правила і винятки, зберігали інформацію, висвітлену в презентації. 
Надихає те, що в кінці заняття майбутні наші студенти (сподіваємося на це!) висловили вдячність за всі проведені онлайн-уроки. Навзаєм хочемо подякувати усім абітурієнтам, хто долучався до нашого онлайн-марафону, особливо – постійним учасникам, які були присутні на кожному занятті! 
Уже незабаром – 1 червня. Час, коли одинадцятикласникам треба буде продемонструвати здобуті знання через незалежне оцінювання. Щиро сподіваємося, що онлайн-уроки, зініційовані викладачами кафедри української мови, допоможуть нашим слухачам успішно скласти ЗНО та вступити на омріяну спеціальність. Ну і звичайно ж, чекаємо таку талановиту, небайдужу, активну й цілеспрямовану молодь у авдиторіях ПНУ.
Усе буде добре!