Відбулася нарада щодо підсумків виробничої практики

16-го травня відбулася звітна конференція щодо завершення виробничої навчально-виховної педагогічної практики. На нараду завітали всі методисти кафедри української мови, представники кафедр психології та педагогіки, студенти-практиканти груп УМЛс/о-31, УМЛс/о-32, УМЛф-31. Старости з кожної бази практики демонстрували звіти-презентації, де висвітлювали всі досягнення одногрупників, а також ділилися своїми враженнями.
Керівниця факультетської практики Валентина Ґрещук привітала студентів з успішним завершенням учительської шеститижневої роботи, а також підмітила те, що практиканти показали високий рівень фахової підготовки.
Методисти кафедр психології та педагогіки розповіли про те, що вони також дуже задоволені роботою студентів факультету філології у ролі класних керівників.
Позитивні відгуки отримали студенти й від методистів кафедри української мови. Викладачі відзначили старання, працьовитість та креативність майбутніх філологів та освітян, побажали успіхів та самореалізації в майбутньому.
“Педагогічна практика поглибила та закріпила наші знання, виробила вміння проводити різні типи уроків, знаходити вихід з будь-якої ситуації, застосовувати найрізноманітніші методи та форми роботи, закріпила впевненість у правильності вибору професії, викликала прагнення вдосконалювати свої педагогічні навички, збагачуватися досвідом та знаннями, а також працювати якісно в будь-яких умовах, навіть у час війни. За час практики разом наша група вчила 525 учнів, ми провели 434 уроки мови та літератури, а ще 65 виховних й позакласних заходів”, – ділиться враженнями староста групи УМЛф-31 Оксана Бойко.
Вітаємо студентів із проходженням виробничої практики! Бажаємо не менш успішної заліково-екзаменаційної сесії!