Мова – це зброя, це нації нерв!

9 листопада відбулася профорієнтаційна зустріч із учнями 10 класу Рогатинського ліцею “Гімназія імені Володимира Великого”, яку організувала провідна фахівчиня Навчально-наукового інституту українознавства Христина Коцюбка. На зустріч завітали викладачі Факультету філології: доктор філологічних наук, професор, завідувач кафедри української мови Ґрещук Василь Васильович та кандидатка філологічних наук, доцентка кафедри загального та германського мовознавства Ґрещук Валентина Василівна.
Із вітальним словом звернувся до ліцеїстів професор Василь Ґрещук, який детально розповів про освітні програми Факультету філології, про цікаве навчання на факультеті та запросив усіх, хто залюблений у слово, поповнити філологічну родину Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.
Ліцеїсти мали можливість ознайомилися із специфікою організації навчання та дізналися, де можна знайти важливу інформацію на сайті Факультету філології. Усі були сповнені приємними емоціями, святковим настроєм і любов’ю до рідної мови.