Підсумкова нарада про результати виробничої педагогічної практики магістрів спеціальності 014 Середня освіта, спеціалізації 014.01 Українська мова і література

У понеділок, 23 жовтня 2023 року, проведено підсумкову нараду щодо результатів виробничої педагогічної (асистентської) практики магістрів другого року денної форми навчання, спеціальності 014 Середня освіта та спеціалізації 014.01 Українська мова і література.

Виробнича практика тривала впродовж чотирьох тижнів – із 11 вересня до 6 жовтня 2023 року. Керівниками практики від факультету були призначені професорка кафедри української мови Голянич Марія Іванівна та професорка кафедри української літератури Слоньовська Ольга Володимирівна. Під керівництвом методистів кафедри української мови та кафедри української мови магістри успішно виконали всі частини педагогічної практики і відобразили результати своєї роботи в матеріалах про практику.

У підсумковій нараді взяли участь здобувачі освіти рівня магістра, які пройшли виробничу практику, керівники практики і методисти кафедри української мови та української літератури. Керівниця практики докторка філологічних наук Голянич Марія Іванівна привітала магістрів із успішним завершенням асистентської практики, повідомила про результати перевірки матеріалів практики, оголосила оцінки за виробничу практику, побажала успіхів у вдосконаленні педагогічної майстерності та у використанні своїх здобутків під час майбутньої професійної діяльності. Завідувачка кафедри української мови Брус Марія Петрівна порекомендувала втілити знання, уміння й навички, отримані за період практики, у процесі підготовки до магістерської роботи та під час захисту кваліфікаційної наукової роботи. Здобувачки освіти магістерського рівня висловили своєю задоволення від роботи на всіх етапах практики і подякували методистам за керівництво, професійну допомогу та підтримку під час практики.