Перший тиждень педагогічної практики позаду

2 квітня керівниця практики, доцентка Валентина Ґрещук організувала нараду щодо проходження виробничої навчально-виховної педагогічної практики зі старостами підгруп академічних груп УМЛс/о-31 та УМЛф-32. Студенти ділилися враженнями про перший тиждень своєї роботи та обмінювалися здобутим досвідом за цей невеликий період часу. Ось що розповідають практикантки Мар’яна Стрілецька та Оксана Блискун
«Із радістю хочемо повідомити, що маємо чималі успіхи: дехто уже провів свої перші уроки. Як виявилося, робота з ліцеїстами є дуже цікавою, укотре переконуємося, що не помилилися у виборі професії. Мені дуже пощастило, що я маю можливість проходити практику на базі Ліцею № 15 Івано-Франківської міської ради, де вже й працюю. Постараюся набратися хорошого досвіду роботи у вчителів-методистів Надії Попадюк, Світлани Соловій, які люб’язно надають мені й моїй одногрупниці Тетяні Скрипник рекомендації. Окрилені та натхненні вже побаченим та почутим, упевнено рухаємося далі, до нових вершин!»
«Цього тижня у мене розпочалася виробнича навчально-виховна педагогічна практика. І вже сьогодні мені вдалося провести свій перший урок з української мови у 6-Б класі на тему “Відмінювання кількісних числівників”. Урок залишив у мене лише позитивні емоції, а мої учні 6-Б класу виявились надзвичайно розумними, кмітливими і старанними! Працювати з ними – одне задоволення. Щиро сподіваюся, що ця практика стане для мене дуже корисною, адже вона сприяє формуванню і закріпленню інтересу до професії вчителя-словесника, а також формуванню педагогічних здібностей».
Пишаємося нашими студентами-практикантами і бажаємо такої плідної роботи надалі.