Бакалавриня Соломія Соломон підготувала статтю “Перший крок до омріяної професії”!

Бакалавриня Соломія Соломон підготувала статтю “Перший крок до омріяної професії”, розповівши про особливості проходження виробничої навчально-виховної педагогічної практики на Факультеті філології. 
Студентка закцентувала увагу на таких аспектах практики, як взаємовідвідування уроків, виконання індивідуальних завдань, проведення профорієнтаційної та позакласної роботи.
«Я безмежно рада, бо сьогодні побачила опубліковану свою статтю в газеті «Освітянське слово» під назвою “Перший крок до омріяної професії”. У цій статті зібраний матеріал про досвід студентів групи УМЛс/о-31 Факультету філології, котрий ми отримали впродовж виробничої навчально-виховної педагогічної практики.
Найбільше вдячна доцентці Валентині Ґрещук, яка поставила переді мною індивідуальне завдання: підготувати статтю до газети «Освітянське слово». Валентина Василівна давала цінні поради та рекомендації щодо моїх напрацювань.
Сьогодні маємо гарний результат – перша публікація, перший досвід. Слова подяки адресую також редакції газети, котра опублікувала мої матеріали.
Сподіваюся, що в майбутньому буде ще не одна стаття в моєму науковому доробку, – розповідає Соломія».
Переглянути статтю можна за цим покликанням: