#обирай_ПНУ

Плануєш вступати на українську філологію у Прикарпатський? Досі вагаєшся, яку саме спеціальність обрати? Не знаєш, чим відрізняється навчання на тих освітніх програмах, які пов’язані з українською мовою і літературою? Хочеш дізнатися про україністику в ПНУ з перших уст?
Тобі допоможе команда наших студенток-волонтерок! 
У визначений час вони готові дати відповіді на запитання про 
  • особливості навчання на спеціальностях 035.01 Філологія (Українська мова і література) та 014.01 Середня освіта (Українська мова і література);студентське життя на Факультеті філології;
  • стипендії та інші унікальні можливості для студентів ПНУ;
  • перспективи працевлаштування, поєднання навчання з роботою тощо.
Уже 12 липня з 17.00 до 20.00 на твої запитання чекає Юлія Гашинська. Даємо їй слово:
Привіт, абітурієнте!
Усі ЗНО вже позаду, але попереду не менш важливий крок — подати документи у виш. Знаю: зараз ти відчуваєш хвилювання і невпевненість. Знаю, бо ще чотири роки тому я сама була такою. І найголовніше, що я можу тобі порадити на цьому етапі, — слухай своє серце, спирайся на свої вміння й обирай те, що любиш! Тож якщо ти зачитуєшся книгами, знаєш українську мову і хочеш удосконалювати свої знання — з упевненістю подавай документи на українську філологію у Прикарпатський!
Коротко розповім про власний досвід. Мова і література — моя пристрасть ще зі школи: я любила писати твори, характеризувати звуки, вишукувати значення слів та інформацію про їхнє походження (і ще багато чого філологічного). Тож коли я обирала для себе майбутній фах, сумнівів навіть не було. Я вступила на спеціальність 035 Філологія 035.01 Українська мова та література, за 4 роки навчання стала дипломованим філологом і планую здобути ступінь магістра філології.
Навчаючись на Факультеті філології Прикарпатського університету, я відкрила для себе безліч нових людей (і письменників, і дослідників, і друзів). Але найголовніше — філологія допомогла мені здобути професію мрії. Уже майже 2 роки я працюю копірайтером у престижній маркетинговій агенції і пишу тексти для брендів. Ось так захоплення словом і відшліфована мова відкрили новий етап для моєї професійної реалізації.
Розумію, що в тебе в голові зараз багацько запитань щодо вступу, навчання, практики, студентського життя тощо, тому пиши мені (https://instagram.com/yuliiya_g/) у понеділок, 12 липня, з 17.00 до 20.00, і я з радістю тобі відповім.