Викладачі кафедри підвищують свій загальноосвітній і професійний рівень

У січні викладачі кафедри української мови ПНУ не лише займалися науковою, виховною, профорієнтаційною та поточною навчальною діяльністю, але й удосконалювали свої загальноосвітні знання, уміння й навички.

Так, на платформі відкритих масових онлайн-курсів «Прометей» («Prometheus») успішно завершили курси самоосвіти та здобули підтверджувальні сертифікати викладачі кафедри:

  • доктор філологічних наук, професор Ґрещук Василь Васильович –

курс «Фінанси для нефінансистів»;

  • кандидатка філологічних наук, доцентка Бабій Ірина Орестівна –

курс «Початок роботи з ChatGPT»;

  • докторка філологічних наук, доцентка Брус Марія Петрівна –

курси «Від лактиду до поліактиду, механізми та каталізатори», «Вступ до базової розробки ігор за допомогою Scratch», «Основи HTML5 для початківців»;

  • кандидатка філологічних наук, доцентка Ґрещук Валентина Василівна –

курс «Фінанси для нефінансистів»;

  • кандидатка філологічних наук, доцентка Пена Любов Іванівна –

курс «Фінансова грамотність для освітян»;

  • кандидатка філологічних наук, доцентка Ципердюк Оксана Дмитрівна –

курси «Базова психологічна допомога в умовах війни», «Цифрова безпека на персональному рівні».

У рамках міжнародної освітньої ініціативи «Ukraine Global Faculty» кандидатка філологічних наук, доцентка Пена Любов Іванівна прослухала вебінар «Роль держави в розвитку та інноваціях».

За допомоги дистанційної платформи громадянської освіти «Відкритий університет Майдану» підвищила свій навчально-методичний рівень кандидатка філологічних наук, доцентка Ципердюк Оксана Дмитрівна – курс «Навчай безпечно».

Здобуті додаткові компетентності є, безсумнівно, свідченням постійного саморозвитку й удосконалення викладачів кафедри української мови та, сподіваємося, допоможуть їм також у навчально-виховній роботі зі студентами.