Відбулося спільне онлайн-засідання кафедри української мови і кафедри української літератури

11 лютого 2021 року відбулося спільне онлайн-засідання кафедри української мови і кафедри української літератури Факультету філології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, присвячене обговоренню оновленого навчального плану освітньої програми 035.01 Філологія (Українська мова і література) першого (бакалаврського) рівня вищої освіти (гарант – доцент кафедри української мови Ірина Бабій). У процесі оновлення були враховані побажання стейкхолдерів освітньої програми, експертів Національної агенції забезпечення якості вищої освіти, висловлені у процесі останньої акредитації, а також уведені нові освітні компоненти.
Після продуктивного обговорення більшістю голосів вирішено оновлений план винести на розгляд методичних та Вчених рад факультету й університету з метою введення його в дію у 2021-2022 навчальному році.
Нагадуємо, що ознайомитися з оновленою освітньою програмою 035.01 Філологія (Українська мова і література) можна на сторінці кафедри української мови на офіційному сайті Прикарпатського національного університету (розділ “Освітня програма”).