В університеті триває Тиждень науки

З 18 до 24 травня у Прикарпатському національному університеті – Тиждень науки. Програма заходів насичена, цікава й різноманітна.
18 травня відбувся вебінар «Використання ChatGPT в науці та освіті», під час якого учасники отримали багато цінних рекомендацій щодо ефективного використання штучного інтелекту в роботі, ознайомилися з перспективами використання цієї технології в освітньому процесі, а також для наукових досліджень.
19 травня всі охочі мали змогу прослухати вебінар «Чи існує формула успіху в науці? Scopus і не тільки…», на якому було розглянуто різні аспекти успіху в науковій галузі: характерні риси справжнього науковця; вибір теми наукового дослідження; написання наукових статей; упорядкування літературних покликань; публікація статей; важливість командної роботи; міжнародна співпраця; CV – візитна картка науковця; написання наукових проєктів.
До наукових заходів активно долучаються члени кафедри української мови, зокрема названі заходи відвідали завідувачка, докторка М.П.Брус, доцентки Л.І.Пена, О.А.Семенюк, О.Д.Ципердюк та старший лаборант А.Б.Кисла.