Зустрічі викладачів кафедри української мови зі старшокласниками шкіл Богородчанського району

7 листопада 2019 року викладачі кафедри української мови Володимир Барчук, Ірина Джочка, Любов Пена, Оксана Ципердюк зустрілися з десятикласниками та одинадцятикласниками Богородчанської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1,  Богородчанської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, Солотвинського НВК.

Майбутнім абітурієнтам, окрім порад і допомоги від батьків та вчителів, часто потрібною є й інформація безпосередньо від викладачів тих вищих навчальних закладів, куди планують вступати випускники. Тому в рамках проведення профорієнтаційної роботи професорсько-викладацький склад кафедри щороку ініціює такі заходи з метою інформування школярів про особливості та соціально значущі мотиви вибору майбутнього фаху.

Зустрічі пройшли в невимушеній та дружній атмосфері. Викладачі розповіли про спеціальності на Факультеті філології, вступні випробування, особливості й переваги студентського життя, підкреслюючи універсальність й перспективи філологічної освіти. Яскравим підтвердженням стала інформація про відомих  та успішних випускників факультету, зокрема про Оксану Савчук (народну депутатку України), Василя Карп’юка (письменника і видавця), Мар’яну Барчук-Галик (викладачку кафедри слов’янських мов Стамбульського університету) та інших.

Викладачі факультету висловлюють подяку директорам шкіл Онкалюку Ігореві Івановичу, Битківській Уляні Мар’янівні, Гуменюку Мирославові Михайловичу та всім учителям за підтримку й сприяння в організації заходу.