Відбулася онлайн-нарада за результатами виробничої асистентської практики

11 березня відбулася онлайн-нарада за результатами виробничої асистентської практики магістрів І курсу спеціальності 035 Філологія (Українська мова і література) денної та заочної форм навчання. До присутніх на конференції студентів та методистів звернулися факультетські керівники практики – професори кафедри української мови Марія Голянич і Володимир Барчук. Вони підсумували, що практика була проведена на належному фаховому рівні, всі магістранти успішно впоралися з поставленими завданнями, вдало провели лекційні та практичні заняття. Завідувач кафедри української мови, професор Василь Ґрещук зауважив, що практиканти здійснили також плідну профорієнтаційну та виховну роботу.
Керівники-методисти привітали магістрантів із успішним проходженням практики і подякували за проявлену активність та креативні ідеї.
Подякували методистам за слушні настанови і студентки групи УМЛф-11м Софія Бренич і Любов Кудельницька. Хоч і бракувало “живого” авдиторного спілкування, дівчата впевнені, що проходження асистентської практики допоможе їм удосконалити свої професійні якості та ще краще збагнути особливості роботи викладача ЗВО.
На завершення конференції студенти продемонстрували відеоролик, який підготували до 150-ліття від дня народження Василя Стефаника «Стефаник “заговорив” різними мовами».
Вітаємо магістрантів і бажаємо подальших професійних звершень!