Безкоштовний онлайн-марафон підготовки до ЗНО з кафедрою української мови розпочато!

Минулої неділі, 7 березня, доцент кафедри української мови Василь Пітель провів перше онлайн-заняття (Фонетика. Графіка. Орфоепія) для абітурієнтів. До віртуальної авдиторії завітало 87 слухачів. 

«Загалом хочу відзначити мотивованість абітурієнтів, з якими працював. Вони не тільки уважно слухали, а й активно долучалися до роботи, відповідали, доповнювали, виконували запропоновані завдання. А це дуже важливо для досягнення поставленої мети – отримати високі бали на ЗНО й вступити до обраного ВНЗ. Маю великі сподівання, що після такої спільної роботи напередодні серйозних випробувань учні оберуть саме наш навчальний заклад – Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Правду кажучи, дуже хочеться в недалекому майбутньому мати таких уважних, вдумливих та активних студентів, як Ярослав, Юрко, Іванка, Юлія, Марта, Марія та ін. Даруйте, що, може, когось не назвав.
Велике спасибі за те, що працювали зі мною, за вашу активність, за щире «дякую за заняття» і за відгуки!» – так високо і з приємністю оцінив Василь Пітель роботу учнів. 

І ось уже наступної неділі, 14 березня, до віртуальної авдиторії слухачів запрошує доцентка кафедри української мови Віра Пітель. Отож готуємося до ЗНО разом – викладачі й майбутні студенти!