Безкоштовний онлайн-марафон підготовки до ЗНО з кафедрою української мови триває!

У неділю, 14 березня, доцентка кафедри української мови Віра Пітель провела друге онлайн-заняття з підготовки до ЗНО. До віртуальної авдиторії завітало близько 100 абітурієнтів.
Майбутні студенти мали змогу повторити навчальний матеріал із розділів «Лексикологія» та «Фразеологія», узагальнити й систематизувати свої знання. Абітурієнти активно долучалися до виконання завдань, доповнювали, висловлювали міркування з приводу різних мовних явищ. Приємно відзначити, що відповіді багатьох учнів засвідчили наявність у них філологічного хисту. Хоча зустріч тривала 2 години, час збіг непомітно.
Маємо сподівання, що проведене заняття допоможе абітурієнтам успішно скласти ЗНО та вступити на омріяну спеціальність. Будемо раді бачити таку талановиту, активну й наполегливу молодь в авдиторіях Факультету філології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника!
Наступної неділі, 21 березня, охочі зможуть повторити розділи «Будова слова» та «Словотвір» із доценткою кафедри української мови Роксоланою Стефурак.
Отож готуємося до ЗНО разом – викладачі й майбутні студенти!
Усе буде добре!