Стартує виробнича навчально-виховна педагогічна практика!

29 березня відбулася настановча нарада з питань проходження виробничої навчально-виховної педагогічної практики студентами 3 курсу денної форми навчання спеціальності 035 Філологія (Українська мова і література).
Із вітальним словом звернувся до студентів завідувач кафедри української мови, професор Василь Ґрещук і побажав цікавого проходження практики. Методисти кафедри української мови ознайомили студентів із умовами проходження практики, дали цінні поради і настанови. Доцентка Любов Прокопів – методист кафедри педагогіки та освітнього менеджменту імені Богдана Ступарика – відзначила основні напрями проведення виховних заходів. До наради приєдналася завідувачка відділу практики Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Ярослава Василишин, яка звернула увагу на нові підходи у роботі вчителя-словесника.
Керівник виробничої практики від Факультету філології ПНУ імені В. Стефаника, доцентка кафедри загального та германського мовознавства Валентина Ґрещук підкреслила, що студенти готові до будь-якої форми роботи під час проходження практики (онлайн/офлайн), бо набули усіх компетентностей, потрібних для вчителя-словесника та класного керівника.
Бажаємо студентам-практикантам плідної та успішної роботи!