Студенти спеціальності 014 Середня освіта (Українська мова і література) розпочали свою педагогічну діяльність

Свою педагогічну діяльність розпочинають сьогодні студенти 3 курсу денної форми навчання спеціальності 014 Середня освіта (Українська мова і література)
Факультетський керівник практики, доцентка кафедри загального та германського мовознавства Валентина Ґрещук організувала онлайн-нараду щодо проходження виробничої навчально-виховної педагогічної практики. Методистка наголосила, що студенти готові до проходження такої практики, оскільки впродовж навчання здобули усі компетентності, які потрібні у роботі з учнями. Також за плечима студентів дуже гарний проєкт “Готуємося до практики”, який допоміг їм відчути себе у ролі вчителя.
Завідувач кафедри української мови, професор Василь Ґрещук привітав студентів із важливим кроком у самостійному житті, а також побажав творчого успіху, сумлінної та ефективної праці. Завідувачка відділу практики Ярослава Василишин звернула увагу на основні аспекти проходження практики в закладах загальної середньої освіти міста. Із найкращими побажаннями та слушними порадами звернулася до практикантів професорка Марія Голянич, яка охоче поділилася своїм великим досвідом. Доцентка Оксана Ципердюк закцентувала на тісній взаємодії вчителя, учня та методиста. Свої настанови запропонував також професор Володимир Барчук.
Приєднуємося до всіх порад і побажань методистів кафедри, зичимо практикантам успіхів і наснаги!