Студентка-практикантка Христина Боднарук провела виховний захід «Молодіжний сленг в українській мові»

Студентка-практикантка Христина Боднарук провела виховний захід «Молодіжний сленг в українській мові» для старшокласників Кобаківського ліцею імені Марка Черемшини. Подія відбулася в рамках проходження виробничої педагогічної практики.

«Це надзвичайно актуально на сьогоднішній день, оскільки слова іншомовного походження все більше і більше витісняють наші українські, милозвучні слова, це дуже сумно, тож нам довелось поговорити про всі недоліки такого явища. Учні блискуче впорались із завданнями, розгадували кросворд та відповідали на питання вікторини “Два значення”. У дружній, легкій атмосфері ми подискутували та почерпнули щось нове для себе», – розповідає Христина.

Бакалавриня поділилася своїм досвідом навчання на Факультеті філології, розповіла про яскраве, творче, насичене різноманітними подіями студентське життя і заохотила старшокласників до вступу в нашу Альма Матер, а також подякувала своїй учительці української мови та літератури Гавриш Ганні Василівні за допомогу в підготовці заходу та влучні поради.

Сподіваємося, що такі плідні та корисні зустрічі допоможуть абітурієнтам зробити правильний вибір у майбутньому.