Говорімо про традиції

У рамках проходження виробничої навчально-виховної педагогічної практики під керівництвом методистки Валентини Ґрещук студентки Факультету філології Василина Тимінська, Оксана Блискун, Соломія Соломон та Ольга Гризак зустрілися з випускниками ліцею № 7 Івано-Франківської міської ради. Практикантки провели бесіду про українські народні традиції, пов’язані із Великоднем – одним із найсвітліших та найбільших християнських свят. Ліцеїсти поділилися звичаями, які панують в їхніх сім’ях, а бакалаврині розповіли їм про цікаві традиції своїх країв.
Студентки провели профорієнтаційну роботу зі старшокласниками і вкотре наголосили, що вибір професії – це вибір майбутнього.
“Сподіваємося, що ми змогли донести до учнів, чому варто обирати саме Факультет філології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, бо студентське життя на ньому аж ніяк не назвеш одноманітним, а наші викладачі завжди роблять все для того, щоб випускники володіли всіма необхідними знаннями”, – поділилася враженнями від проведеного заходу Василина Тимінська. 
Бажаємо практиканткам таких плідних та цікавих зустрічей і надалі, а ліцеїстів запрошуємо на навчання до нашого Факультету!