Розпочинається виробнича навчально-виховна педагогічна практика на Факультеті філології (3 курс)

Сьогодні відбулася настановча нарада щодо проходження виробничої навчально-виховної педагогічної практики зі студентами 3 курсу Факультету філології заочної форми навчання спеціальності 014 Середня освіта (014.01 Українська мова і література). Нараду організувала і провела керівниця практики, директорка навчально-наукового Інституту українознавства, доцентка кафедри загального та германського мовознавства Ґрещук Валентина Василівна, яка окреслила основні завдання, поставлені перед студентами, дала методичні рекомендації та зазначила, що студенти готові до проходження такої практики, оскільки упродовж навчання здобули всі компетентності, які потрібні у роботі з учнями. Валентина Василівна поставила перед студентами надзвичайно цікаве завдання, яке полягає у проведенні профорієнтаційної роботи зі старшокласниками на базах практик.

Щирі вітання передав студентам фаховий методист, професор кафедри української мови Ґрещук Василь Васильович і побажав студентам збагатити педагогічний досвід під час проходження практики.

Цінні поради студенти отримали й від методистки кафедри психології, доцентки Хрущ Олени Василівни, яка наголосила на важливому етапі студентського життя – початку педагогічної діяльності, а також розповіла про не менш цікавий сегмент практики, який передбачає створення психолого-педагогічної характеристики учня та ведення іншої документації.

Бажаємо нашим практикантам плідної та успішної праці на педагогічній ниві, адже у них є хороша можливість проявити свої фахові знання і творчий потенціал.