Зустріч з одинадцятикласниками Городенківського ліцею ім. А. Крушельницького

Завідувачка кафедри української мови Брус Марія Петрівна відвідала Городенківський ліцей імені Антона Крушельницького 25 березня 2024 року. Зустрілася з керівництвом школи, гімназистами двох випускних класів та їхніми класними керівниками.

Під час бесіди з одинадцятикласниками розповіла про специфіку навчання на Факультеті філології та в Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника загалом, про етапи й особливості вступної кампанії минулого й теперішнього років, про структуру Факультету філології, спеціалізацію кожної з шести кафедр і зокрема кафедри української мови, про освітні програми для здобуття рівня вищої освіти бакалавра та магістра на Факультеті філології, про навчальні предмети, які потрібно скласти для вступу на спеціальності 035 Філологія та 014 Середня освіта.

Для більшого й кращого ознайомлення з навчальним процесом у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника показала в презентації «Студентський путівник», розкривши його зміст, Факультет філології та Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника за останні роки в навчально-освітньому, науково-дослідницькому, культурно-мистецькому й інших аспектах. Звернула увагу на співпрацю Городенківського ліцею імені Антона Крушельницького та Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, офіційно закріплену згідно з Договором, укладеним 2021 року.