САМОРОЗВИТОК ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ

Упродовж березня 2024 року викладачі кафедри української мови ПНУ успішно пройшли освітні курси на різноманітних онлайн-платформах, здобувши підтверджувальні сертифікати.

Брус Марія Петрівна, докторка філологічних наук, завідувачка кафедри української мови, опанувала курси: «Візуалізація даних», «Дизайн-мислення в школі», «Спілкування на робочому місці 21 століття».

Кандидатки філологічних наук, доцентки Іванишин Наталія Ярославівна та Стефурак Роксолана Іванівна вдосконалили свій професійний і загальноосвітній рівень, пройшовши курси: «Протидія та попередження булінгу (цькуванню) в закладах освіти», «Жінки та чоловіки: гендер для всіх».

Ґрещук Василь Васильович, доктор філологічних наук, професор, і Ґрещук Валентина Василівна, кандидатка філологічних наук, доцентка, підвищили свій професійний рівень в ході вивчення курсу «Наука про навчання: Що має знати кожен вчитель?».

Кандидатка філологічних наук, доцентка Пена Любов Іванівна пройшла курс «Мовити.Мотиви» про те, як стати носієм української мови та культури, і курс «Економічна грамотність громадянина».

Кандидатка філологічних наук, доцентка Ципердюк Оксана Дмитрівна опанувала курси: «Медіаграмотність для освітян», «Перша психологічна допомога».

Здобуті додаткові знання й навички викладачі, як сподівається кафедра української мови, зможуть застосувати в навчально-виховній роботі зі студентами, а також в інших сферах свого життя.