Профорієнтаційні зустрічі з ліцеїстами

Під керівництвом директорки навчально-наукового Інституту українознавства, кандидатки філологічних наук, доцентки кафедри української мови Ґрещук Валентини Василівни магістрантки груп УМЛф-11м та УМЛсо-11м Павликівська Марія, Файфрук Лілія та Шамлій Оксана провели профорієнтаційний захід у ліцеї №2 Івано-Франківської міської ради. Варто зазначити, що Павликівська Марія та Файфрук Лілія уже працюють вчителями української мови та літератури у цьому закладі, а Шамлій Оксана – головним спеціалістом відділу молодіжної політики Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради.
Студентки розповіли майбутнім абітурієнтам про навчання на Факультеті філології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, також про дисципліни, спеціальності, умови вступу та можливості і перспективи розвитку для студентів. Магістрантки ознайомили старшокласників із інформацією щодо безкоштовних курсів підготовки до ЗНО/НМТ від кафедри української мови, розповіли ліцеїстам про студентський путівник, з якого можна почерпнути багато цінного про університет. Молоді філологині відповіли на усі запитання, які цікавили активних ліцеїстів та поділилися власним досвідом навчання на факультеті.
Щиро сподіваємося, що учні ліцею зроблять правильний вибір щодо майбутньої професії і незабаром стануть студентами Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.