Презентація комп’ютерної гри-вікторини «Давній Галич»

У четвер, 1 лютого, о 14:00 год в 23 аудиторії Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника (центральний корпус університету, вул. Шевченка, 57; вхід з вул. Чорновола) відбудеться презентація комп’ютерної гри-вікторини «Давній Галич».

Усі охочі можуть підключитися онлайн за покликанням на платформі: https://us02web.zoom.us/j/82215111264?pwd=NWtvZGVIWWQwOUZBLzhiVXZnT1RqZz09

Ідентифікатор конференції: 822 1511 1264

Код доступу: 2@6^9zGP

Довідково. Гра «Давній Галич» інтелектуально-навчального змісту, призначена для учнів, учителів, студентів, викладачів, а також усіх, хто бажає перевірити і удосконалити свої знання з історії та культурно-мистецького життя славного міста Галича. Гра створена з нагоди 1125-річчя древнього міста (2023р.) та з ініціативи і сприяння ректора Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Ігоря Цепенди.

Унікальна настільна мапа гри складається з восьми світлин і відображає пам’ятки архітектури славного Галича. Головний персонаж гри дракон проходить дорогою, ставлячи 20 питань учасникам гри. Внесені до гри питання відповідають сучасному баченню історії і культурно-мистецького життя міста Галича і краю, їхньої ролі у славному минулому України, ближчих чи дальших країн Європи назагал. Гра відбувається у супроводі музики.

Варто нагадати, що це вже третя комп’ютерна гра-вікторина, яку створили науковці Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Першу комп’ютерну гру «Шлях Василя Стефаника» презентували навесні 2021 року з нагоди 150-літнього ювілею патрона університету Василя Стефаника, другу «Стежками Франка» презентували у травні 2023 року.

Запрошуємо членів кафедри взяти участь в інтелектуальній грі!