САМООСВІТА ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ

У лютому 2024 року викладачі кафедри української мови ПНУ удосконалили свої загальноосвітні знання, уміння й навички, успішно завершивши курси самоосвіти, прослухавши вебінари на різноманітних онлайн-платформах та здобувши підтверджувальні сертифікати.

Курс «Опануємо змішане навчання», розрахований на викладачів, керівників і працівників адміністрації закладів вищої освіти, успішно засвоїли доктор філологічних наук, професор Ґрещук Василь Васильович та кандидатка філологічних наук, доцентка Ґрещук Валентина Василівна.

Кандидатка філологічних наук, доцентка Джочка Ірина Федорівна пройшла навчальний тренінг «Конфліктологія як інструмент формування позитивного психоемоційного клімату в колективі» на базі Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, навчання під час Всеукраїнського онлайн-вебінару «Українська мова в 7 класі НУШ», а також прослухала вебінар «Використання генеративного штучного інтелекту в повсякденному житті» в рамках міжнародної освітньої ініціативи «Український глобальний факультет».

Кандидат філологічних наук, доцент Думчак Іван Михайлович за допомоги дистанційної платформи громадянської освіти «Відкритий університет Майдану» покращив свої творчі компетентності під час курсу «Креативне мислення».

Кандидатка філологічних наук, доцентка Ципердюк Оксана Дмитрівна на онлайн-платформі «Прометей» опанувала курс «Фінансова грамотність для освітян».

Кафедра української мови сподівається, що здобуті додаткові знання й навички викладачі успішно застосують як у своєму повсякденному житті, так і в навчальній та виховній роботі зі студентами.