ДОБРІ НОВИНИ ДЛЯ АБІТУРІЄНТІВ!

Факультет філології запрошує на навчання за оновленою освітньо-професійною програмою бакалаврського рівня «Українська мова і література» (035. Філологія; наказ ректора від 26 березня 2024 року). Гарантка ОПП – доцентка кафедри української мови Ірина Бабій. 

В освітньо-професійній програмі витримано регіональний аспект її функціонування, зумовлений стратегією розвитку Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. 

Навчальний процес на освітньо-професійній програмі забезпечують науково-педагогічні працівники, що мають належний рівень фахової кваліфікації, чималі досягнення і досвід у викладацькій діяльності; з-поміж них – знані в Україні та за її межами науковці: мовознавці і літературознавці. 

Крім інших змін, ураховуючи побажання стейкхолдерів, у навчальний план було введено нову практику – виробничу видавничо-редакторську. Така зміна дасть змогу випускникам по-різному реалізувати свою майбутню професійну траєкторію. 

Тому якщо ви любите філологію, хочете у майбутньому працювати з Українським Словом, тоді чекаємо вас у стінах наших авдиторій! 

#зПНУможливоВСЕ!